UV Filter vijver

Goede filtering voor je vijver is essentieel om het water in je vijver gezond en helder te houden. Met een UV filter heb je een krachtig apparaat die helpt met het tegengaan van algen en andere micro-organismen. Ontdek de voordelen van een UV filter voor je vijver, shop vandaag nog en geniet binnen no-time van kristalhelder vijverwater.

Helder vijverwater binnen enkele dagen tot weken
Gezond vijverwater voor je vissen
UV-c licht vernietigd algen en micro-organismen
Te koop als los UV-c unit of ingebouwd in filter
Gratis verzending
30 dagen niet goed, geld terug

Alles over filtering vijver

Goede filtering is essentieel voor de gezondheid en helderheid van je vijver. Om te weten hoe een filter werkt, is het belangrijk om te weten hoe het ecosysteem in je vijver werkt. Een UV filter kan bijdragen aan de filtering van je vijver. Wil je weten hoe? Lees er alles over in ons blog.

Alles over ecosysteem in vijver

Waarom UV filter voor vijver?

Door het water van je vijver met UV-c licht te bestralen, kun je zweefalgen en ongewenste micro-organismen vernietigen. Door deze op te vangen in je filter wordt je vijver weer helder en gezonder. Een UV-c lamp kan naast een filter helpen om schommelingen door temperatuursverschillen, overvoeren of veel zonlicht helpen op te vangen.

Alles over UV-c appraten

Shop UV-c apparaten

Bekijk alle
BluClear 18 watt UV-c apparaat voor helder maken vijver waterBluClear 18W UV-c Apparaat
Korting129,95
BluClear 36 watt UV-c apparaat voor helder maken vijver waterBluClear 36W UV-c Apparaat
Korting144,95
BluClear 55 watt UV-c apparaat voor helder maken vijver waterBluClear 55W UV-c Apparaat
Korting159,95

BluFilter - Alles-in-één filter inclusief UV-c

Met een alles-in-één filter haal je met slechts één apparaat alles in huis om je vijver te filteren. Onze filtersystemen komen inclusief vijverpomp, UV-c apparaat, filtermateriaal én optionele fonteinset. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

Shop alles-in-één filters

BluPressure - Drukfilter met UV-c apparaat

Een drukfilter is een krachtig filtersysteem waarmee je je vijver op een gemakkelijke manier kunt filteren. Onze drukfilters worden standaard geleverd inclusief een ingebouwde UV-c apparaat. Hierdoor heb je alle gemakken van een filtersysteem in één.

Shop drukfilters

BluClear - UV-c apparaten

Onze BluClear UV-c apparaten zijn robuust ontworpen met een RVS reflecterende basis. Deze reflecterende basis zorgt ervoor dat de UV-c stralen extra effectief worden ingezet om micro-organismen en zweefalgen te vernietegen. Zo kun je het hele jaar door genieten van een heldere en gezonde vijver.

Shop UV-c apparaten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hooge blijven van BluGarda productinformatie, aanbiedingen, tips en inspiratie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.