Regelbare vijverpomp

Met een regelbare vijverpomp ben jij helemaal in control over je vijver. Stel het vermogen van je vijverpomp af naar je behoefte voor je filter, waterval, beekloop of fontein. Zorg dat je vijver optimaal werkt, onder het juiste vermogen. Vergelijk snel onze regelbare vijverpompen en bestel vandaag nog.

Regelbare vijverpomp met controller
Af te stellen in 10 trappen
Energieverbruik direct inzichtelijk
Volledig in controle over je vijver
Gratis verzending
30 dagen niet goed, geld terug

Kies voor een regelbare vijverpomp

Optimaliseer het verbruik van je vijverpomp tot in de puntjes met een regelbare vijverpomp. Onze BluFlow regelbare vijverpompen zijn in 10 trappen in te stellen qua vermogen. Zo stel je het vermogen precies af naar je behoefte. Je verbruikt zo niet onnodig teveel energie. Met een regelbare vijverpomp bespaar je dus slim op je energiekosten.

Shop regelbare vijverpompen

Voordelen van regelbare vijverpomp

Onze regelbare vijverpompen zijn gemakkelijk in te stellen qua vermogen. Daarnaast komen ze met een aantal handige voordelen. De pomp is zowel droog als nat op te stellen. Bij natte opstelling zuigt deze water aan rondom de hele pomp. De pomp beschikt over een voet waarmee deze gemakkelijk te monteren is en over uitklapbare voetjes waarmee je deze ook makkelijk staand kunt neerzetten.

Shop regelbare vijverpomp

Controller voor regelbare vijverpomp

Bij de BluFlow Control regelbare vijverpomp wordt een handige controller meegeleverd. Hiermee stel je heel gemakkelijk het vermogen van je vijverpomp af. Je leest ook direct af hoeveel je vijverpomp op dat moment aan stroom verbruikt. Of je zet de pomp even uit om bijvoorbeeld even je vissen te voeren.

Bekijk alle voordelen

Aangedreven met krachtige pomp

Onze vijverpompen worden aangedreven door een krachtige en efficiënte vijverpomp van de nieuwe generatie. Hierdoor kun je met minder stroomverbruik krachtige prestaties krijgen.

Bekijk vijverpompen

Bereken je energiebesparing

Bereken gemakkelijk je energiebesparing. Geef aan hoeveel je huidige pomp verbruikt en zie direct wat je zou besparen als je zou overstappen op een nieuwe BluFlow vijverpomp.

Bereken besparing

Regelbare vijverpompen

Bekijk alle regelbare vijverpompen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hooge blijven van BluGarda productinformatie, aanbiedingen, tips en inspiratie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.