Pop Up Sproeier

Beregen je gazon automatisch met onze alles-in-één pop up sproeier set. Deze tuinsproeiers leg je onder de grond aan en zorgen na inschakeling ervoor dat je complete gazon wordt beregend. Wanneer je een beregeningscomputer erbij aansluit kan dit ook automatisch worden gedaan wanneer je weg bent of op vakantie.

Beregen je gazon automatisch
Makkelijk aan te leggen
Ideaal voor tijdens vakantie
Complete alles-in-één set
Snel geleverd uit eigen voorraad
30 dagen niet goed, geld terug
Sproeibereik van een pop-up sproeier voor beregening van je gazon

Gazon pop up spoeriers

Met gazon pop up sproeiers zorg je er in een handomdraai voor dat je gazon er altijd strak en groen bij ligt. Wanneer je de pop up sproeiers inschakelt komen deze naar boven en besproeien zo in één keer je gehele gazon. Zo hoef je na aanleg niet meer om te gaan met ingewikkelde slangen en sproeisystemen.

Shop gazonsproeiers

Complete set inclusief slang en gazon sproeiers

Met onze pop up set haal je alles in huis om in één keer een gazon tot 70 m2 te kunnen besproeien. Leg het gemakkelijk zelf aan en geniet van een prachtig gazon. Inclusief:

  • Slang
  • Koppelstuk kraan
  • 6 pop up sproeiers
  • Nozzels om bereik mee af te stellen
  • Verbindingsstukken
Shop onze alles-in-één kit

Pas gazon sproeiers aan op je tuin

De set bevat alle materialen om je gazon tot 70 m2 te besproeien. Je kunt de set zo maken dat deze voor elke vorm van je tuin werkt. De pop up sproeiers zijn afzonderlijk af te stellen en met meegeleverde nozzels kun je ook het bereik anders afstellen. Kom je tekort? Breidt je kit gemakkelijk uit met onze addons.

Shop addons
RainBird beregeningscomputer is makkelijk aan te sluiten tussen kraan en slang.

Automatiseer met beregeningscomputer

Ga je op vakantie? Geen zorgen, automatiseer de beregening van je tuin met onze beregeningscomputers. Programmeer je beregening in op je behoeftes en ga zorgeloos op vakantie. De beregeningscomputer zorgt ervoor dat ook wanneer je weg bent je gazon automatisch wordt beregend.

Shop Beregeningscomputers

Alle Beregening Kits

Bekijk alle kits
Bespaar €20,00
BluNature - Pop-Up Garden Sprinklers - Beregening voor gazon tot 70m2BluNature - Pop-Up Garden Sprinklers - Beregening voor gazon tot 70m2
Bespaar €5,00
Druppelsysteem voor 15 bloempotten of plantenbakken. Hiermee bedruppel je gemakkelijk alle bloempotten en bloembakken bij je thuis.Gemakkelijk aan te sluiten druppelsysteem voor bloempotten en bloembakken. Je kunt de druppelaars per plantenbak neerzetten en ze bedruppelen je bloemen direct. Je hoeft alleen maar de kraan open te draaine.
Korting14,95 Prijs19,95
Bespaar €5,00
Beregeningskit van Agrodrip voor 30 bloempotten. Complete set waarmee je tot 30 bloempotten of bloembakken kunt bedruppelen.Makkelijk te installeren bedruppelingsset voor 30 bloempotten of plantenbakken. Leg gemakkelijk aan met de meegeleverde hulpmiddelen. Makkelijk uit te breiden en te installeren.
Korting29,95 Prijs34,95

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hooge blijven van BluGarda productinformatie, aanbiedingen, tips en inspiratie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.