Filter voor vijver

Een goed filter is van essentieel belang voor je vijver. Je wilt het hele jaar door genieten van helder en gezond vijverwater. Met goed gefilterd water kun je je vissen en planten goed zien en blijven ze gezond. Bij BluGarda hebben we verschillende filtersystemen. Vergelijk onze filtersystemen op deze pagina, shop vandaag nog en geniet snel van helder vijverwater.

Krijg helder, schoon en gezond vijverwater
Geniet van een kraakheldere vijver met gezonde vissen
Multifunctionele vijversystemen van BluGarda
Vergelijk onze filtersystemen van alles-in-één filter tot drukfilters
Snel geleverd uit eigen voorraad
30 dagen niet goed, geld terug

BluPressure - Drukfilter met UV-c apparaat

Een drukfilter is een krachtig filtersysteem waarmee je je vijver op een gemakkelijke manier kunt filteren. Onze drukfilters worden standaard geleverd inclusief een ingebouwde UV-c apparaat. Hierdoor heb je alle gemakken van een filtersysteem in één.

Shop drukfilters

BluFilter - Alles-in-één filter inclusief UV-c

Met een alles-in-één filter haal je met slechts één apparaat alles in huis om je vijver te filteren. Onze filtersystemen komen inclusief vijverpomp, UV-c apparaat, filtermateriaal én optionele fonteinset. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

Shop alles-in-één filters

BluClear - UV-c apparaten

Onze BluClear UV-c apparaten zijn robuust ontworpen met een RVS reflecterende basis. Deze reflecterende basis zorgt ervoor dat de UV-c stralen extra effectief worden ingezet om micro-organismen en zweefalgen te vernietegen. Zo kun je het hele jaar door genieten van een heldere en gezonde vijver.

Shop UV-c apparaten

BluNature - Waterbehandeling

Met de BluNature vijvermiddelen haal je alles in huis om de parameters van je vijver weer optimaal te krijgen. Zo heb je binnen korte tijd een heldere en gezonde vijver op een natuurlijke manier, zonder chemische middelen.

Bekijk alle BluNature producten

Alles over filtering vijver

Goede filtering is essentieel voor de gezondheid en helderheid van je vijver. Om te weten hoe een filter werkt, is het belangrijk om te weten hoe het ecosysteem in je vijver werkt. In een vijver zijn namelijk veel biologische processen aan de gang. Deze zijn goed voor natuurlijke filtering. Een extra filter kan helpen dit proces te versterken en je vijver gezonder te maken.

Alles over ecosysteem in vijver

Alle BluGarda filtersystemen

Bekijk alle filtersystemen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hooge blijven van BluGarda productinformatie, aanbiedingen, tips en inspiratie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.