Energiezuinige vijverpomp

Een vijverpomp kan een grote energieverbruiker zijn. Het kan daarom slim zijn om je verouderde vijverpomp in te wisselen voor een vernieuwde energiezuinige. Zo bespaar je een hoop geld op energiekosten. Onze nieuwe generatie BluFlow vijverpompen zijn gebouwd voor efficiëntie. Dat betekent dat ze krachtig én energiezuinig zijn. Ontdek de voordelen en shop vandaag nog.

Krachtige vijverpompen
Beschikbaar van 3.000 tot 16.000 liter / uur
Start vandaag nog met energie besparen
Makkelijk te installeren
Gratis verzending
30 dagen niet goed, geld terug

Bereken je energiebesparing

Bereken gemakkelijk je energiebesparing. Geef aan hoeveel je huidige pomp verbruikt en zie direct wat je zou besparen als je zou overstappen op een nieuwe BluFlow vijverpomp.

Bereken besparing

Aangedreven met krachtige pomp

Onze vijverpompen worden aangedreven door een krachtige en efficiënte vijverpomp van de nieuwe generatie. Hierdoor kun je met minder stroomverbruik krachtige prestaties krijgen.

Bekijk onze vijverpompen

Extra voordelen van onze BluFlow

Onze BluFlow vijverpompen zijn robuust ontworpen om lang mee te gaan. Naast de efficiëntie zijn ze erg makkelijk in gebruik te nemen en te onderhouden. Met een handig kliksysteem open je de pomp in een handomdraai en is deze schoon te maken. De BluFlow is zowel nat als droog op te stellen.

Shop BluFlow vijverpomp

Kies voor een regelbare vijverpomp

Optimaliseer het verbruik van je vijverpomp tot in de puntjes met een regelbare vijverpomp. Onze BluFlow regelbare vijverpompen zijn in 10 trappen in te stellen qua vermogen. Zo stel je het vermogen precies af naar je behoefte en verbruik je niet onnodig teveel energie. Met een regelbare vijverpomp kun je dus nog meer energie besparen.

Shop regelbare vijverpompen

Voordelen van regelbare vijverpomp

Onze regelbare vijverpompen zijn gemakkelijk in te stellen qua vermogen. Daarnaast komen ze met een aantal handige voordelen. De pomp is zowel droog als nat op te stellen. Bij natte opstelling zuigt deze water aan rondom de hele pomp. De pomp beschikt over een voet waarmee deze gemakkelijk te monteren is en over uitklapbare voetjes waarmee je deze ook makkelijk staand kunt neerzetten.

Shop regelbare vijverpomp

Gehele BluFlow vijverpompen collectie

Bekijk alle BluFlow vijverpompen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hooge blijven van BluGarda productinformatie, aanbiedingen, tips en inspiratie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.